En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

çoklukla yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zorunlu olarak akseptans edilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili boyut çabucak kapının muhtemel olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve normal paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları Yangın Kapısı en yüksek kalite ve en munis paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Kayranında uzman ve sertifikalı eşmeçılarımızın katkıları ile her projeye akla yatkın yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı işçiliklevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî ruhsat olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Turfa örgülarda ve yangın merdiveni düzı ancak olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Report this wiki page